UTP Ethernet Netwerken

Naast het aanleggen van complete UTP netwerken, kunnen wij ook uw UTP netwerk kwalificeren met de bijbehorende meetrapportage.
Indien gewenst kunnen wij zelfs uw netwerk certificeren.

We beschikken over de juiste Fluke apparatuur om netwerken snel te kwalificeren met bijbehorende rapportage.
Indien certificering een vereiste is dan gebruiken wij onze eigen DTX1800 set van Fluke.

 

Dtx1800 fluke aas-telecom

 

CAT-6 montage patchpanels

Montage Apparatuur en panelen

Naast het aanleggen van het UTP netwerk en het afmonteren op patch panelen, kunnen wij ook ondersteuning bieden bij het plaatsen en aansluiten van randapparatuur zoals switches, routers, services en monitoringsystemen. Voor het afmonteren van uw apparatuur hebben onze bouwteams de meest gebruikte 19 inch kast materialen standaard bij zich.

 

Gestapelde verbindingen

Tegenwoordig worden verbindingen steeds vaker gestapeld of gecombineerd zoals bijvoorbeeld coax met glasvezel. Maar ook de combinatie van glasvezel met UTP cat5 ,6 en 7 komt in de praktijk steeds vaker voor.

 

cisco4900M switch small
Gestapelde 20 Gbit verbindingen

 

Cat6 kabelbundels

Bundelen markeren UTP netwerken

AAS-Telecom heeft speciale labelmachine met software om snel en nauwkeurig complete netwerken inzichtelijk te maken.
Hiernaast beschikken alle bouwteams over kabelmarkers van verschillende typen, onder andere de e-markers van Partex in de grote PA1 en PA2. Alle Aas Telecom bouwteams hebben deze complete serie markers standaard beschikbaar. 

De afwerking van de panelen en kabelsbundels zoals hier afgebeeld kosten misschien iets meer tijd maar bij het afmonteren en het zoeken naar storingen is door de nette bekabeling en duidelijke nummering een aansluiting snel teruggevonden. Tevens zijn wij van mening dat het goed en netjes bundelen van bekabeling past bij onze visie om kwalitatief hoogstaande netwerken op te leveren.